Digital Millennium Copyright Act / Posebno za povredu autorskih prava

Internet portal www.dobojonline.com je registrovan po važećim zakonima i propisima Sjedinjenih Američkih Država i njihovim hosting servisima.

Internet portal www.dobojonline.com je dijelom informativni portal koji svojim posetiteljima ili registrovanim osobama omogućava pristup informacijama i sadržajima, koji koristi između ostalog tehnologiju pristupa video sadržaju putem embeded code. Presudom Sedmog apelacionog suda SAD u slučaju myVidster pristup video sadržaju putem embeded code u SAD ne predstavlja povredu autorskog prava. Više detalja...
 
Svi video fajlovi su preuzeti sa sevenload.com, vipshare.org, banana6.com, YouTube.com, video.google.com i slicnih stranica. Internet portal www.dobojonline.com i naši registrovani korisnici dodaju takve fajlove iskljucivo u tekstualnom obliku, odnosno vrše EMBEDOVANJE putem flash player-a koji su javno dostupni na internetu obavljajući pri tome istu finkciju kao Google.

Internet portal www.dobojonline.com ne hostuje niti vrši upload video fajlova, filmova, medijskih fajlova (avi, mov, flv, mpg, mpeg, divx, dvd rip, mp3, mp4, torrent, ipod, psp), ili uopšte, bilo kojih materijala koji su zaštićeni autorskim pravom niti ohrabruje druge da to čine.

Internet portal www.dobojonline.com ne odgovara za eventualno kršenje autorskih prava, tačnost, usklađenost, zakonitost, pristojnost, niti za šta drugo koje je u vezi sa sadržajem koji se nalazi na povezanim sajtovima putem embeded code. Za ostvarivanje svih zahteva u vezi sa sadržajem koji se nalazi na drugim povezanim sajtovima, možete se obratiti direktno internet portalima na kojima je takav sadržaj hostovan ili uploadovan ili vlasnicima odgovarajućeg materijala.